Tarih Vakfı - Ana Sayfa

Tarih Vakfı, kuruluş süreci ve yapısı bakımından ülkemizdeki vakıfların büyük çoğunluğundan farklılık göstermektedir. Vakfın arkasında varlıklı bir aile, bir sermaye grubu ya da parti yoktur. Vakıf, devletten tümüyle bağımsız bir sivil toplum kuruluşudur. Kuruluş sermayesi, kurucularının küçük çaplı katkılarıyla oluşmuştur. Bugün de proje ve yayın gelirlerinin dışında, üyelerinin ve tarih dostlarının özverili katkıları, Tarih Vakfının temel dayanağı olmaya devam etmektedir.

OVERVIEW

The website tarihvakfi.org.tr presently has an average traffic classification of zero (the lower the more traffic). We have analyzed twenty pages within the web page tarihvakfi.org.tr and found one hundred and eighty-four websites linking to tarihvakfi.org.tr. There are three public web sites enjoyed by this website.
Pages Crawled
Links to this site
Social Links

TARIHVAKFI.ORG.TR TRAFFIC

The website tarihvakfi.org.tr is seeing variant levels of traffic until the end of the year.
Traffic for tarihvakfi.org.tr

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for tarihvakfi.org.tr

Last Year
Traffic ranking by day of the week for tarihvakfi.org.tr

LINKS TO DOMAIN

Uslanmaz serseri ve aklına düşenler. yürek koca bir karadelik Ozan Ferah

Posted by anatolian in arabesk. Bana bakıp bakıp acıma öyle. Dolaşıp bir başıma geziyorsam başı boş,. Resminin de hesabını gördüm o gün. Sana beddua ettiğimi de nerden çıkardın. Sana duam tutmaz ki bedduam tutsun. Bundan sonra dünya güzeli kulağıma aşk dese, ben derim hoşt! Ortada ne aşk var, ne meşk var. İyisi mi anana babana dön, sımsıkı sarıl.

OSMANLI BİLİM VE SANATI

Sanat Çeşitleri; Pratik sanatlar ve güzel sanatlar olarak ikiye ayrılır. Osmanlılar hangi alanlarda öne çıkmışlardır? 30 Mayıs 2011 Pazartesi.

derin hakikatler

Pazar, Mart 25, 2018. Derginin toplamda kaç sayı çıktığını tam olarak bilmiyorum, benim elimde 34 sayı var. Son altı yedi sayıda düşen nitelik nedeniyle takip edememişim. Yanlış bir yönlendirme olmasın ama birkaç sayı daha devam etti diye tahminde bulunabilirim. Bilen çıkarsa yazar, ilave ederiz. Gürcan Gürsel ise Ahmet Koçak mahlasını kullanan Şükrü .

Tarihi Merkez İçin Sivil Girişim

SULTANAHMET SALDIRISININ ARDINDAN ISTANBUL HALKI.

Hafta Sonu İstanbul

Hafta sonlarını İstanbul sokaklarında geçiriyoruz, yapılabilecek 1001 şeyi arıyoruz. Siirt pazarında yediniz büryanı, sur tatlısını, kahve için size bir önerim var, biraz yürümeniz gerekecek, ancak nefes kesen manzara için buna değecek.

WHAT DOES TARIHVAKFI.ORG.TR LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of tarihvakfi.org.tr Mobile Screenshot of tarihvakfi.org.tr Tablet Screenshot of tarihvakfi.org.tr

TARIHVAKFI.ORG.TR SERVER

I caught that a single root page on tarihvakfi.org.tr took two thousand one hundred and seventy-two milliseconds to come up. Our web crawlers could not detect a SSL certificate, so we consider tarihvakfi.org.tr not secure.
Load time
2.172 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
213.128.65.38

BROWSER IMAGE

SERVER OS

We identified that this domain is using the Microsoft-IIS/8.5 operating system.

HTML TITLE

Tarih Vakfı - Ana Sayfa

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The website has the following in the web page, "KURUM VE SEKTÖR TARİHİ PROJELERİ." We analyzed that the web page also stated " KÜLTÜR MİRASI VE YEREL TARİH ÇALIŞMALARI." It also stated " TARİH EĞİTİMİ VE ALTERNATİF EĞİTİM MATERYALLERİ. SİVİL TOPLUM, DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI. TARİH VAKFININ KURDUĞU - ORTAĞI OLDUĞU SİTELER. ARŞİV - GÖRSEL ARŞİV KATALOGLARI. Yeni yayınımız olan Türkiye İşçi Sınıfı Tarihi 1839-2014 artık raflarda! Kitabı Tarih Vakfından temin edebilirsiniz. Toplumsal Tarihin Ağustos sayısı çıktı! Tarih Vakfı." The header had Tarih vakfı as the highest ranking search term. This keyword was followed by istanbul dergisi, toplumsal tarih, and perşembe konuşmaları which isn't as urgent as Tarih vakfı. The other words they uses is bilgi belge merkezi.

ANALYZE OTHER WEB PAGES

tarih ve araştırma - tarihvebilgi - Blogcu.com

3 H mz Nigari Mir Hamz Seyid Nigari ismayıl Sirvaninin xlifsidir. Qarabag xanlıgının Brgüsad mahalının Cicimli kndind 1805- ci.

Tarihe bilimsel bakış. Tarih dersleri

Atatürk ve İnönü cami yıktı mı? By tarihvebilim on Nisan 9, 2013. Tek Parti çok sayıda camiyi onartmıştır. Keşke bütün siyasiler İnönü gibi dindar olsa. DP ve Menderes tarihi camileri yıktırmıştır. Saidi Nursi hangi partiyi destekliyordu? Posted in Saidi Kürdi. By tarihvebilim on Nisan 3, 2013. Saidi Nursi kurtuluş savaşında neredeydi? Posted in Kurtuluş savaşı. By tarihvebilim on Nisan 3, 2013.

Tarih ve Biz - tarihvebiz - Blogcu.com

GÜL BAHÇESİ Gece gül bahçesinde ararken seni Gülden gelen kokun sarhoş etti beni. SEN YOKKEN Sen yokken gittim Korkularımın üstüne Hiç ardıma bakmadım Gümüş şiirler yazdım sen. SEN YOKSUN Kİ gün çingeneler gibi göçebeydi ufukta, çimenler üzerinde yuvarlandığımız gün, akarsulardı. Son günlerde yine gündemde Ergenekon ile ilgili haberleri izliyoruz, izlemek. Etrafımda hemen hemen izlemeyenin kalmadığı,öve öve bitiremedikleri filme henüz.

Tarihini Bilmeyen Milletlerin Geleceği Karanlıktır - tarihveders - Blogcu.com

Uzun süredir yoğun işlerim dolayısıyla ilgili bir paylaşımda bulunamadım. Tarihi,dini ve her türlü milli konuların. Vatanımızın ve milletimizin ebedi kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkü bir kez daha saygı, rahmet ve. Mübarek Kurban Bayramının tüm Türk-İslam alemine sağlık,mutluluk ve başarılar getirmesini diler herkesini mutlu bir bayram.

Tarih ve Dünya

17 Temmuz 2015 Cuma 0 yorum. Cuma, Temmuz 17, 2015. Avar Mezarlarıyla İlgili Bir Belgesel. 20 Şubat 2015 Cuma 0 yorum. Cuma, Şubat 20, 2015. 18 Eylül 2014 Perşembe 2 yorum. Bir Amerikan Yerlisi Çocuğunun Kafatasını Yassılaştırırken. Uzaylı Kafatası Adıyla Gösterilen Resimler. Perşembe, Eylül 18, 2014.